Jos pysyt maapallolla, niin olet todennäköisesti perillä koneista. Mutta oletko koskaan kuullut Pachislo peliautomaateista? Tässä on muutamia perustietoja, jotka sinun pitäisi tietää näistä:

1. Niillä on pitkä historia.

Nämä koneet alkoivat japanilaisena lasten urheilulajina 1920-luvulla. Kuitenkin 1930-luvulle tultaessa niistä oli kasvanut aikuisten peli. Mielenkiintoista on, että raha ei ole laillista välittömänä koristeena Pachislo-rahapelipeleissä. Mutta voit silti voittaa palkintoja, kuten poletteja lisää Pachislo-palloja varten. Lisäksi monet japanilaiset yritykset ovat yhteydessä kauppakeskuksiin. Voit vaihtaa Pachislo-kolikkopeleistä saamasi voitot rahaksi, joka vastaa tiettyä osaa todellisista voitoista.

2. Ne ovat tavallisten peliautomaattien serkku.

Vaikka Pachislo-koneet muistuttavat paljon kolikkopelejä, ne eivät ole täsmälleen samanlaisia. Todellisuudessa ne ovat vähän kuin sekoitus flippereitä ja peliautomaatteja. Näin ne toimivat. Kun päästät kimpaleen Pachislo-kolikkopeliautomaatteihin, pallo kulkee peräkkäisten koukkujen läpi ja putoaa tämän koneen pohjassa oleviin lähtöpaikkoihin. Mikäli pallot putoavat tiettyyn sekoitukseen, olet voittaja!

3. Niitä on päivitetty uusilla ominaisuuksilla.

Nykyiset Pachislo-koneet ovat hieman erilaisia kuin ensimmäisessä pelissä. Se on auttanut tuomaan lajin nykyaikaan. Kuten amerikkalaiset peliautomaatit, niin voit valita, kuinka paljon haluat panostaa ja aloittaa ottelun yksinkertaisesti painamalla ylös tai alas vipua.

Nykyaikaiset ottelut antavat sinulle myös useita mahdollisuuksia voittaa! Kun voitat hankkimalla peräkkäisiä symboleja tai numeroita käynnistetty, laitat “voitto tavalla ” Portti avautuu ylöspäin alareunassa tämän Pachislo lankku, joka auttaa sinua voittaa jättipotin ampumalla niin monta palloa kuin mahdollista, että portti.

4. He käyttävät systemaattista tekniikkaa voittomahdollisuuksien määrittämiseksi.

Jopa “Rakuten”-menetelmää voidaan käyttää suurimmassa osassa kaikkia Pachislo-koneita, jotta voidaan lisätä pelaajan todennäköisyyttä voittaa yli kerran. Näin se toimii. Kun on voittanut tekemällä tiettyjä sekoituksia, mahdollisuus tuleviin jättipotteihin kasvaa.

Mitä tapahtuu, kun henkilö voittaa jättipotin saavuttamatta edes “kakuhen” sekoitusta? Jos näin käy, laji menee myöhemmin ohi “farkku”-tyyliin. Seuraavat 100 kierrosta, sitten pallojen vapauttaminen keskipeliin muuttuu helpommin hallittavaksi. Mutta jos et pääse jättipottiin pelatessasi tätä “jitan”-tapaa, niin ottelu palaa ensimmäiseen tapaan.

Toiminnan valvojat tiettyjen laitosten sijoittaa todennäköisyys monet Pachislo koneet samanlainen vahvistaminen peliautomaatit Vegasissa. Joillakin laitteilla on suuremmat mahdollisuudet kuin toisilla, mikä innostaa pelaajia pelaamaan nähtyään jonkun voiton. Lisäksi voitot ovat yleensä parempia lomakausien aikana, mikä edelleen kutsuu Pachislo-pelaajia jatkamaan paluuta lomakauden päätyttyä.

Jos haluat upouuden käänteen klassiseen standardiin, kokeile Pachislo-kolikkopelilaitetta. Se on epäilemättä uusi lähestymistapa nauttia kolikkopelien ilosta.

Vuonna 1895 San Franciscossa toimiva ajoneuvomekaanikko Charles Fey julkaisi ensimmäisen peliautomaatin. Hän kutsui sitä nimellä Liberty Bell, ja siinä oli kolme pyörivää pyörää, joita kaikkia koristivat ruutu, pata, hertta sekä rikkinäisen vapauden kellon kuva. Vaikka mikä tahansa erottamattomien kuvien sekoitus maksoi pois, se oli ollut särkynyt vapauden kello, joka lausui viidenkymmenen sentin jättipotin.

Laite tuotti vaatimaton mekaanikko naapuruston tähti; hän siirtyi suunnittelemaan ja toimittamaan monia erilaisia muunnelmia tästä laitteesta, esimerkiksi aivan ensimmäinen draw pokeri järjestelmä. Lisäksi hän kehitti kaupallisen testierottimen, jonka avulla päättäjät pystyivät erottamaan todelliset kolikot jäljitelmistä.

Se oli kuitenkin ollut hänen ensimmäinen kolikkopelilaitteensa, Liberty Bell, joka loi Feystä rikkaan miehen. Hän oli aikoinaan vuokrannut koneitaan pubeille ja saluunoille saadakseen uskomattoman 50/50-osuuden niiden voitoista. Silloinkin kolikkopelien kysyntä oli niin hyvä, ettei Fey pystynyt valmistamaan niitä tarpeeksi nopeasti. Hän työskenteli pikkuruisessa kaupassa ja kieltäytyi markkinoimasta koneensa tuotanto- tai jakeluoikeuksia.

Lopulta Herbert Mills -niminen kilpailija sai tarpeekseen, ja että hän päätti tehdä oman muunnelmansa maineikkaasta koneesta. Vaikka se oli enemmän kuin tavallinen kopio, Mills sisällytti koneisiinsa ensin appelsiinisymboleita (kirsikoita, sitruunoita, appelsiineja jne.).

Kuten arvata saattaa, nämä klassiset peliautomaatit ovat erittäin arvokkaita keräilyesineitä, joiden hinta vaihtelee sadoista tuhansiin tuhansiin dollareihin, mikä perustuu luonnollisesti version vaivaavuuteen. Myös laitteen valmistaja on merkittävä.

Ottaen huomioon, että Charles Fey loi kaikki koneensa kädet, klassinen peliautomaatti yhdessä hänen nimensä kanssa tässä voisi olla melko kallis. Myös Millsin perinteinen peliautomaatti on suhteellisen kallis, mutta koska se ei ole läheskään yhtä harvinainen tai etsitty myöhemmin, ne ovat vain osa alkuperäisen Feyn hankintahinnasta.

Mitä sinun on etsittävä klassisesta peliautomaatista? Ensinnäkin on tärkeää, että laite on ensin arvioitu oikein ja sertifioitu.

Usko tai älä, mutta ei ole epätavallista, että klassinen peliautomaatti tulee uudelleenvalmistetuksi tai korjatuksi. Tämä tarkoittaa usein sitä, että järjestelmässä on pari alkuperäistä komponenttia, mikä tarkoittaa, että maksat todennäköisesti tuplasti tai kolminkertaisesti sen arvoon nähden, jos ostat sellaisen.

Halusitpa sitten antiikkisen peliautomaatin sekä sijoitus- että kosmeettisista syistä, sinun on varmistettava, että saat tietyn artikkelin ja teet älykkään ostoksen. Kuinka älykäs?

No, koska klassisia peliautomaatteja voidaan ja ei voida tuottaa, ja nyt niitä on vain rajallinen määrä, näiden laitteiden ostohinta on ilmeisesti nousussa. Ne ovat erityisen suosittuja vaikutusvaltaisten liikemiesten keskuudessa, jotka haluavat esitellä epätavallisia ja omaperäisiä asioita työpaikoillaan. Ei ole harvinaista, että vakavasti otettavat kauppiaat käyttävät tuhansia dollareita klassiseen peliautomaattiin, joka on aito.