On tärkeää osata lukea kertoimia, jotta voit asettaa vedonlyönnin, jossa on parhaat mahdollisuudet voittaa. Jotta voit arvioida voittomahdollisuutesi tarkasti, sinun on osattava lukea kertoimia ja tehdä järkeviä arvioita. On tärkeää arvioida kertoimet nopeasti, jotta voit asettaa panoksesi ennen kuin ne muuttuvat. Vedonlyöntikertoimet noudattavat numeerista esitystä, koska vedonvälittäjien on esitettävä paljon tietoa pienessä tilassa. He odottavat vedonlyöjien ymmärtävän, miten kertoimet tarjotaan.

Kertoimet esitetään urheilulajin mukaan. Laaja luokittelu on kuitenkin murtoluku/ desimaaliluku/ Moneyline. Opit lisää urheilutapahtuman kertoimista ja siitä, miten se on onnistunut, ja voit käyttää paremmin vedonlyöntitaulujen tietoja. Kun olet lukenut kertoimet läpi ja arvioinut talon edun missä tahansa vedossa, voit asettaa vetosi.

Nämä esimerkit auttavat selittämään, miten vedonlyöntikertoimia luetaan.Veto Numero Joukkue Pisteviiva Kokonaisrahamäärä Viiva

101 ABC +200

102 DEF 5 10 -150

Alla on vedonlyöntitaulukko, joka näyttää ABC:n erityyppisten vedonlyöntien kertoimet.

Point Line viittaa Point Spread -vetoihin. Yllä olevassa esimerkissä DEF on 5 pistettä ABC:tä edellä. Yleinen tapa edustaa on käyttää suosikkijoukkueen vieressä olevaa pisteviivaa, jossa pisteiden edellä ja perässä on (-). tässä tapauksessa on kaksi mahdollista vetoa: DEF voittaa vähintään 6 pisteellä ja ABC voittaa/häviää 4 pisteellä tai vähemmän.

Kokonaisvetoja voidaan lyödä vedoista, jotka perustuvat tietyn pelin aikana tehtyjen pisteiden yhteismäärään. Vedonvälittäjä voi asettaa vedonlyöjälle pisteiden enimmäis- tai vähimmäismäärän.

Money Line -vedoissa on kyse voittajan valitsemisesta. 100 dollarin panos ABC:n puolesta tuottaa 200 dollaria. 100 dollarin panos joukkue DEF:n puolesta edellyttää 150 dollarin panostusta. koska joukkue DEF:ää pidetään suosikkina kertoimien asettajien toimesta ja voiton todennäköisyys on alhainen, vedonvälittäjät yrittävät saada vedonlyöjät maksamaan enemmän. Money line -vedonlyönnin avulla voit päättää, onko kannattavampaa lyödä vetoa altavastaajan vai ykkösjoukkueen puolesta.
Ollaanpa rehellisiä! Sillä ei ole väliä, onko sinulla paras vedonlyöntijärjestelmä, mutta sillä ei ole väliä, lyötkö vetoa hevoskilpailuista, jalkapallosta tai muista urheilulajeista. Jos lyöt vetoa tipsterin avulla tai sinulla on oma vedonlyöntijärjestelmä, kuka tahansa menestynyt vedonlyöjä kertoo sinulle, että kärsivällisyys ja kurinalaisuus ovat ratkaisevan tärkeitä pitkän aikavälin menestyksen kannalta. Menestyäksesi sinun on kuitenkin oltava joitakin muita taitoja. ei väliä.

Kysy tavalliselta kadunmieheltä hänen mielipiteitään vedonlyönnistä. He kertovat sinulle, että se on “mukiloiden peliä” ja että se voi maksaa hyvin harvoille. He kertovat sinulle, että urheiluvedonlyöntijärjestelmät eivät tee sinua rikkaaksi, ja olet typerä, jos ajattelet niin. On kuitenkin yleisesti sovittu, että vedonvälittäjät ovat ainoat vedonlyöjät, jotka saavat sen tuottamaan voittoa.

Yleisesti sanotaan, että “koskaan ei näe köyhää vedonlyöjää”… mutta totuus on, että 99 % ajasta vedonlyöjät menestyvät pitkällä aikavälillä. Vedonvälittäjä ei voi pysyä toiminnassa, jos se pitää enemmän rahaa kuin se maksaa. He ovat tietoisia siitä, että he eivät voi tehdä valtavia voittoja muutamassa tunnissa. Vaikka se on harvinaista, se ei ole mahdotonta. Siksi monet uhkapelaajat toivovat edelleen suuria voittoja.

Vedonvälittäjän ajattelutapa on täysin erilainen. He haluavat tehdä tasaisia ja johdonmukaisia voittoja pitkään. He ovat kiinnostuneita pitkällä aikavälillä ja käyttävät matematiikkaa, tilastojen periaatteita, todennäköisyyttä ja urheiluvedonlyöntijärjestelmiä punnitakseen kertoimet edukseen.

Menestyäksesi millä tahansa vedonlyöntijärjestelmällä sinulla on oltava kärsivällisyyttä odottaa oikeaa tilaisuutta ja kurinalaisuutta noudattaa panostussuunnitelmaa. Älä haaveile valtavista, elämää muuttavista voitoista, jos haluat aidosti voittaa. Tyydy pieniin, mutta tasaisiin voittoihin, jotka summautuvat nopeasti, lähinnä jos käytetään yhdistelmävoittoja.

Kunnollisen toisen tulon hankkiminen on mahdollista, jos olet kärsivällinen etkä anna mielesi jäädä kiinni illuusiosta, että se on helppoa.

Sinun on oltava ammattitaitoinen ajattelussasi ja kurinalainen lähestyessäsi mitä tahansa vedonlyöntijärjestelmää. Voit saavuttaa tämän, jos sinulla on oikeat tiedot ja tehdä toisen tulon rakastamastasi urheilusta.

Nämä ovat viisi kriittistä asiaa, jotka on hyvä muistaa, kun lyöt vetoa urheilusta.

1. Hallinnoi pankkiasi tehokkaasti. Käytä 200 pisteen pankkia aina kun mahdollista ja rakenna varallisuuttasi hitaasti.
2. Voit kasvattaa voittojasi yhdistelemällä niitä päivittäin. Tämä voi olla erittäin tehokasta voittojen kasvattamisessa.
3. Pidä kiinni vedonlyöntisuunnitelmastasi äläkä muuta sitä.
4. Älä jahtaa tappioita. Hyväksy, että häviät joskus.
5. Viihdy mukavuusalueellasi. Aloita pienestä ja etene ylöspäin. Tämä vaikeuttaa kurinalaisuutta ja suunnitelmassasi pysymistä.

Sinulla on parhaat mahdollisuudet tehdä voittoa vedonlyöntijärjestelmästäsi, jos omaksut ammattimaisen ajattelutavan toista tuloa kohtaan. Voit nähdä, miten vedonvälittäjä toimii. Hän tekee pieniä, johdonmukaisia voittoja joka päivä. Sinulla on kohtuullisimmat mahdollisuudet menestyä omaksumalla samanlainen vedonlyöntitapa.